Playground. Laat Haags talent spelen!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.000 (100%)

Wil jij bijdragen aan de opstart van de carrière van talentvolle artiesten? Met jouw donatie kan Korzo het nieuwe programma Playground opstarten waarmee we zes Haagse talenten een boost aan hun carrière geven. 

Den Haag barst van het talent op het gebied van dans, theater, circus en muziek. De weg naar een een professionele carrière binnen de podiumkunsten is echter niet iedereen gegeven. Met Playground wil Korzo dit ontluikende talent - of ze nu een opleiding hebben gevolgd of hun skills op straat hebben geleerd - een boost geven in hun opstap naar een professionele carrière. Tegelijkertijd wil Korzo de podiumkunsten opschudden met frisse ideeën, creatieve parels en verrassende crossovers. Om dit mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig!

LAAT JIJ HAAGS TALENT SPELEN?
Voor de eerste live editie van Playground op zaterdag 30 april 2022 selecteerde de jury vijf stukken van zes artiesten:

Lara Sluijter & Aviva Thijssen (dans) - DeugNiet
Cemre Kara (performance art) - Elbows on the Table
Lukas Brandl (circus) - Alyate
Marilva Vismale (dans) - Flow-ish
Sara Zamboni (muziek) - Dark Vocalise

De makers staan te popelen om hun werk te tonen in Korzo. Laat jij hen spelen? Help ons aan minimaal €10.000 om Playground te laten plaatsvinden en Aviva, Lara, Cemre, Lucas, Marilva en Sara een podium te bieden. 

 

BRING IT TO THE NEXT LEVEL!
Korzo wil de talenten meer bieden dan alleen een podium. We willen hen ook kostuums, een lichtontwerp, scènefoto’s, artistiek advies en nog veel meer bieden om er écht een professionele voorstelling van te maken. Daar is meer voor nodig dan €10.000. Als we dat bedrag behaald hebben, gaan we voor the next level om hen nóg beter te ondersteunen in hun carrière.

Blijf op de hoogte van alle updates via Facebook en Instagram en volg ons om de artiesten beter te leren kennen.
@korzotheater #laathaagstalentspelen #korzoplayground 

OVER KORZO
Playground is een initiatief van Korzo, theater en huis voor beweging in hartje Den Haag: 

“We willen toekomstige artiesten de kans geven om de podiumkunstenscene op te schudden met nieuwe ideeën en hen een plek te geven om zich te presenteren aan een breder publiek in een professionele locatie. Of ze nu hun vaardigheden op straat of op een academie hebben geleerd, iedereen is welkom.” – Gemma Jelier, algemeen directeur Korzo.

De jury van Playground bestond uit:

Marijke Cobbenhagen -  artistiek directeur  The Grey Space 
Poernima Gobardhan - danseres en choreograaf 
Daphne van Iperen - circus- en theaterprogrammeur Korzo

@korzotheater
@korzotheater

Blijf op de hoogte van alle updates via Facebook en Instagram en volg ons om de artiesten beter te leren kennen.

 @korzotheater #laathaagstalentspelen #korzoplayground

€ 12 Doneren DANK DANK DANK! - Fantastisch! Namens alle artiesten hartelijk dank voor je steun aan Playground. 26 donateurs € 34 Doneren KLEINE VERRASSING - Geweldig! Als dank voor je donatie sturen we je een speelse verrassing per post. 4 donateurs € 56 Doneren Aanrader TICKETS & NAAMSVERMELDING - Super bedankt! Je ontvangt twee tickets voor Playground en we vermelden je naam op de website en in het programmaboekje. 9 donateurs € 78 Doneren TICKETS & JOJO - Cool, laten we samen jojoën! Je ontvangt twee tickets voor Playground en we sturen je een jojo incl. videotutorial per post. 2 donateurs € 123 Doneren FEESTELIJK PROOSTEN - Te gek, we gaan samen proosten! Je ontvangt twee tickets voor de première van Playground en na afloop brengen we samen met jou en de artiesten een feestelijke toast uit op de eerste live editie van het event. Niet meer beschikbaar € 456 Doneren KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN - Hoera, jouw nieuwsgierigheid wordt beloond! Na een rondleiding door de directeur mag je samen met 3 vrienden naar de montage van Playground komen kijken. Zo zie jij als eerste het volledige programma. € 789 Doneren SPEEL OP JE EIGEN PLAYGROUND  - Yes, let’s play together! Samen met 5 vrienden strijd je op zaterdag 19 april in Korzo tegen een ander team in een potje archery tag en dodgeball. Als scheidsrechter treedt Korzo’s sportieve accountant op. Niet meer beschikbaar € 1.234 Doneren WORD PLAYGROUND JURYLID - Wauw, jij hebt iets te zeggen! Je krijgt een rondleiding achter de schermen van Korzo's hoofd techniek en bent een van de juryleden voor de volgende editie van Playground op 5 november 2022. (2x beschikbaar) Niet meer beschikbaar € 2.345 Doneren GENIET VAN EEN VERRASSENDE VIP-BORREL - Waanzinnig, we brengen een toast op je uit! Na afloop van Playground ontvangen we je voor een privéborrel met max. 20 personen. Incl. verrassing en entreetickets voor Playground op 30 april of 1 mei. Niet meer beschikbaar
Bekijk alle

Nog één week te gaan!

22-03-2022 | 13:39 Lieve donateurs,  Hoera! We zitten op de 50% van onze crowdfunding actie en dat is allemaal dankzij jou! Door jouw bijdrage maak je het mogelijk om een boost aan de carrière van zes Haagse kunstenaars te geven. Hartstikke bedankt! Met nu nog maar 6 dagen op de teller hopen we ook de laatste €5.000,- binnen te halen. Dit gaat ons zeker lukken zolang we deze crowdfunding zoveel mogelijk delen. Dus, ken je iemand die de kunsten een warm hart toedraagt? Vertel ze over deze fantastische crowdfunding actie en maak hen onderdeel van dit succes, want samen komen we heel ver om het programma Playground dat op 30 april te zien is feestelijk te laten plaatsvinden. Help je mee? Zie hieronder een aantal mooie quotes van onze donateurs. Misschien staat jou die van jou er zelfs tussen.  "In tientallen jaren heb ik vele, vele honderden dansvoorstellingen in Korzo beleefd. Intens, ontroert, enthousiast, heel soms geïrriteerd dan wel niet geraakt. In al die jaren heb ik talenten zien ontbotten en uitgroeien tot dansers die veel moois hebben gebracht. Daarom zijn initiatieven op dit terrein heel zinvol: talenten een kans/podium bieden om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. …. Veel succes met alle activiteiten!" "Ik geniet zo van dans! Het lichaam is zo mooi in al z’n bewegingen en uitdrukkingen." "It is always inspriring to see new talents at Korzo!" "We realiseren ons hoe moeilijk de start is voor talent in de cultuur. En Korzo is ook altijd aardig voor ons." Op naar de 100%! Hartelijke groet,Team Korzo 
Lees meer